Прадукцыя Талачынскага кансервавага завода ўдастоена дыплома пераможцы ў конкурсе " Крыштальны яблык»
Дыплома пераможцы рэспубліканскага конкурсу кансерваванай прадукцыі» Хрустальны яблык " удастоены Талачынскі кансервавы завод за сокавую прадукцыю.
Як распавяла інжынер-тэхнолаг прадпрыемства Яна Мазурына, конкурс праводзіць навукова-практычны цэнтр Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі па харчаванні, канцэрн «Белдзяржхарчпрам». Ацэнка якасці праходзіць у рэжыме закрытай дэгустацыі, пры якой ўзоры кадуюцца і прадстаўляюцца на ацэнку без упаковачнай тары, што забяспечвае найбольш аб'ектыўную ацэнку. Перамога ў дадзеным конкурсе азначае прызнанне якасці прадукцыі спецыялістамі, а не толькі спажыўцамі. Дарэчы, на сённяшні дзень на лініі прадпрыемства вырабляецца 5 разнавіднасцяў нектараў, 6 відаў сокаў, уключаючы дзіцячы.
Важна: у мэтах выканання даручэння Кіраўніка дзяржавы па стварэнні інтэграцыйнай структуры па вытворчасці, захоўванні, перапрацоўцы і рэалізацыі разнастайнай пладова-ягаднай прадукцыі да разліву і рэалізацыі сокаў Талачынскі кансервавы завод прыступіў са студзеня 2016 года.
Фота з адкрытых крыніц.
Да спіса